صفحه اصلی
دریافت جایزه نوبل ایرانی توسط دانشجوی نخبه دانشگاه شهید بهشتی
  • 5271 بازدید

دریافت جایزه نوبل ایرانی توسط دانشجوی نخبه دانشگاه شهید بهشتی

کمیل یزدانی دانشجوی مقطع دکترای رشته مهندسی برق دانشگاه شهید بهشتی، در جمع ۶۰ نخبه برگزیده کشور موفق به دریافت جایزۀ نوبل ایرانی «جایزۀ بنیاد البرز ۱۴۰۱» گردید.

همزمان با شصتمین سالگرد تاسیس بنیاد فرهنگی البرز، مراسم اهدای جایزه سال این بنیاد با اهدای ۵ میلیارد تومان وجه نقد، تندیس و لوح تقدیر به ۶۰ نفر از دانشمندان، مخترعان، دانشجویان و طلاب نخبه و برگزیده کشور در روز چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ در سالن همایش‌های بین‌المللی هتل ارم تهران برگزار شد.
در این میان کمیل یزدانی دانشجوی نخبه مقطع دکترای رشته مهندسی برق دانشگاه شهید بهشتی توانست به جهت مجموعه فعالیت‌های علمی و پژوهشی خود با دریافت نشان علمی "نوبل ایرانی" و جایزه بنیاد البرز در جمع ۶۰ نخبه برتر کشور قرار گیرد.
دکتر کمیل یزدانی با معدل 19.19 در مقطع دکتری، چاپ دو کتاب با عناوین: "مبانی نوسان‌سازهای تزویج ضربدری" و "یادگیری عمیق در متلب" و همچنین دو کتاب در دست چاپ با عناوین "آموزش میکروکنترلر برای دانشجویان مبتدی" و "یادگیری ماشین" و ارائه چندین مقاله علمی در ژورنال‌ها، نشریات و کنفرانس‌های ملی و بین‌المللی و کسب بیش از ۵۰ مقام ملی و بین‌المللی در حوزه‌های علمی را در کارنامه تخصصی خود دارد.
همچنین در سوابق علمی و اجرایی این پژوهشگر دانشگاه شهید بهشتی عناوینی همچون دانشجوی برتر سال ۱۴۰۰ بنیاد ملی نخبگان و برگزیده طرح شهید وزوایی این بنیاد، برگزیده سه دوره طرح شهید احمدی روشن بنیاد ملی نخبگان، برگزیده طرح شهید صیاد شیرازی بنیاد ملی نخبگان، دو سال کارآفرین برگزیده کشور، مولف کتاب شایسته تقدیر سال، مقاله برتر کنفرانس بین‌المللی مهندسی برق ایران، ریاست سازمان علمی دانشجویی مهندسی برق کشور، دستیار جوان رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس، مشاور مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، دبیری اتحادیه مهندسی برق مهندسی پزشکی مهندسی انرژی و راه‌آهن کشور، عضویت در شورای سیاستگذاری بر انجمن‌های علمی وزارت علوم، ریاست هیئت مدیره شرکت فناور ویراصنعت نوشیروانی، طراح و مجری سامانه ملی باشگاه دانشجویان ایران وزارت علوم، مجری ده‌ها پروژه پژوهشی و تحقیقاتی در سطح ملی، دبیر شورای مهندسی شبکه ملی مهستان جهاد دانشگاهی کشور، موسس دبیرخانه رباتیک شمال کشور و عضو هیئت رئیسه مسابقات بین‌المللی رباتیک روبونیت، مدرس دانشگاه و دانشجوی استعداد درخشان دانشگاه شهید بهشتی به چشم می‌خورد.
جایزه البرز نخستین و باسابقه‌ترین جایزه علمی کشور با بیش از نیم قرن قدمت است که از سال ۱۳۴۲ با هویت مستقل و غیردولتی عنوان‌دار جایزه نوبل ایرانی است.
"بنیاد علمی فرهنگی البرز" در سال ۱۳۴۲ شمسی تأسیس شده است. هدف از تاسیس بنیاد فرهنگی البرز در واقع كمك به اشاعه علم و فرهنگ كشور و تجلیل از مقام علمی دانشمندان و پژوهندگان برتر ایرانی و تشویق دانشجویان و دانش‌آموزان برگزیده و نوباوگان و نوجوانان با استعداد ایرانی است. این امر از طریق اعطای “جایزه بنیاد البرز” و به صورت مستمر و سالانه انجام می‌گیرد.
بنیاد فرهنگی البرز به همت مرحوم حسینعلی البرز، مردی خیراندیش و نیك‌سیرت، تأسیس و وقف گردید. این بنیاد طی ۶۰ سال، بیش از هزار نفر از نخبگان برتر علمی کشور را مورد حمایت و تشویق قرار داده است.

افزودن نظرات